FOLLOW

Saturday, 15 March 2014

Kena Cuti Menulis, Ini Memang Cilaka!

Broadband aku sudah mahu habis koutanya, ini kira entry last. Nyawa-nyawa ikan je ni. Ini mungkin kerana selalu tengok konsert-konsert versi penuh seperti Reading festival, Rock Am Ring, Glastonbury dan itunes festival yang lepas-lepas. Kemudian download lagu.
Ni semua punca ni. Kalau setakat chat dengan makwe dari perancis takda hal sangat MB broadband ni.

Aku belum habis nak membuat riview buku-buku best yang bersepah-sepah dekat rak sedang-sedang aku ni( sebab tu penuh pasal raknya pun sedang). Buku-buku yang aku beli dari pesta buku angtarabangsa Kuala Lumpur setiap tahun bermula 2 tahun lepas(kahkah) dan dengan buku-buku tahun lepas hendaklah di-riview dengan tertib, tapi aku bukan nak riview semua, cuma beberapa sahaja yang aku rasa berbaloi untuk orang baca. 

Aku belum membuat keputusan drastik lagi hendak habiskan masa bercuti ni dekat mana walaupun ini hanya cuti menulis blog sahaja. Mungkin aku akan berjalan-jalan sedikit melihat negeri orang atau mencari makwe baru bagi mengaburi kegagalan percintaan masa lalu. 

Kah kah kah kah kah.

Ini ada sedikit buah tangan buat hibur-hibur.

Band yang datang Malaysia tahun lepas dimana aku tiada duit nak beli tiket, harem betoi!




4 comments:

  1. hari ni 19 March..maknanya ko memang sdg bercuti dari internet ke..adoiii kesian awak *haha* :P

    ReplyDelete
  2. Nyawa-nyawa ikan...? Kalau ikan keli, panjang lagi tu nyawanya...

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kena pasir pendek juga hayat

      Delete