FOLLOW

Monday, 30 June 2014

Lagu Dalam Blog dan Sepatah Dua Kata Dari Aku


4. Suka hati kau lah nak letak lagu apa pun asalkan kau bahagia. Kalau kau minat hardcore punk atau metal kau boleh letak. Tapi bukan semua orang suka dengan lagu kau.

5. Aku kalau buka blog yang ada lagu, aku memang leceh sikit. Dah la berat, lagu yang tak kena dengan soul pula. Memang aku pangkah awal-awal la. 

6. Blog aku tiada lagu, yang ada hanya lagu dalam entri yang aku share. Dengan cara ini, walaupun aku suruh kau dengar lagu yang aku bagi, kau masih boleh pilih untuk tak dengar dan pergi ke entri lain.

7. Aku tak letak lagu pasal aku tak mahu paksa orang dengar lagu yang orang lain rasa teruk dan lagu itu mengcakupi seluruh blog kau.

8. Cita rasa muzik aku adalah berstatus NOT BAD.

9. Kau tak rasa ke letak lagu dalam blog kau macam kau paksa orang tu dengar lagu yang teruk? ha?